فردوس آنلاین

راحت‌ترین کفش اسپرت زنانه و دخترانه

8 نکته طلایی برای انتخاب کفش مناسب

شک ندارم همه شما از همان کودکی ضرب المثل معروف “پا قلب دوم است” را شنیده اید و آن را باور دارید. از طرفی قطعا از تاثیر کفش مناسب در سلامت قلب دومتان خبر دارید. ولی آیا تابحال شده از خودتان بپرسید کفش مناسب چه ویژگی هایی دارد؟ یا درباره چگونگی انتخاب و خرید کفش مناسب و راحت تحقیق کنید؟! خیلی از افراد این کار را نمی‌کنند و هنگام خرید کفش صرفا ویژگی های ظاهری آن را درنظر می‌گیرند. توجه به ظاهر و زیبایی شاید در انتخاب و خرید کفش های مجلسی، خوب باشد اما درباره کفش هایی که قرار است همیشه و همه جا آن ها را بپا کنید، مطمئنا اشتباه خواهد بود!

اگر قصد خرید کفش دارید و می‌خواهید بدانید برای خرید کفش راحت و مناسب به چه نکاتی باید توجه کنید، به هیچ وجه این مقاله را از دست ندهید و با فردوس آنلاین همراه باشید.

نقش کفش در سلامت پا

اولین و اصلی‌ترین دلیل پوشیدن کفش، جلوگیری از آسیب دیدن پاها هنگام راه رفتن یا دویدن است. حالا به نظر شما کفش تنگ یا کفشی که مناسب با فعالیت موردنظر نباشد می‌تواند از پا محافظت کند و مانع از آسیب دیدن پا شود؟! قطعا خیر!

تحقیقات نشان داده پوشیدن کفش و حتی جوراب های تنگ به طور مداوم، به دلیل فشاری که به پا وارد می‌کنند، بعد از مدت زمانی کوتاه باعث بروز بیماری هایی مثل پا درد، کمر درد، بیماری های پوستی در ناحیه پا و … می‌شوند. از طرفی استفاده از کفش نامناسب بی شک روی راه رفتن شما نیز تاثیر منفی خواهد داشت.

راحت‌ترین کفش اسپرت زنانه و دخترانه

راحت‌ترین کفش اسپرت زنانه و دخترانه

اگر پا درد دارید، کفشتان را عوض کنید!

همانطور که بالاتر هم به این موضوع اشاره کردم، یکی از دلایل شایع درد پا در قسمت های پاشنه، کف پا، مچ پا، ساق پا و لگن، استفاده از کفش نامناسب و غیر استاندارد است. این در حالیست که درصد قابل توجهی از افراد وقتی می‌خواهند کفش بخرند، مدام با خودشان تکرار می‌کنند من که قرار نیست با این کفش ورزش کنم پس مهم نیست اگر راحت و استاندارد نباشد!

حالا من و تیم فردوس آنلاین یک پیشنهاد برای شما عزیزی که از درد پا رنج می‌برید داریم. اگر بعد از پیاده روی یا مدتی سر پا ماندن در قسمت کف یا پاشنه پا و کمرتان احساس درد می‌کنید، از کفش هایی که کفی ضخیم‌تر دارند یا لژدار هستند استفاده کنید. و اگر ساق پا یا ماهیچه های پای‌تان درد می‌کند، کفشی که دقیقا سایز پایتان است بپوشید و کفش های قبلی‌تان که احتمالا تنگ هستند را کنار بگذارید. کفش های پاشنه سوزنی بلندتر از 5 سانت هم که اصلا حرفش را نزنید!

کفش ورنی زنانه

درمان پا درد با پوشیدن کفش مناسب

عوارض استفاده مداوم از کفش تنگ یا گشاد

با این که بالاتر درباره عارضه اصلی استفاده از کفش تنگ، یعنی درد پا، صحبت کردیم ولی این همه ماجرا نیست! استفاده از کفش های تنگ و کفش های گشاد و بزرگ‌تر از سایز پا عوارض دیگری هم دارند.

عوارض کفش تنگ

  • انحراف انگشت شست
  • فرو رفتن ناخن در گوشت
  • عفونت های قارچی
  • میخچه
  • تاول
  • انگشت چکشی

عوارض کفش گشاد

پوشیدن کفش گشاد و بزرگ‌تر از سایز پا، به اندازه پوشیدن کفش های تنگ عارضه ندارد و تنها عارضه آن ممکن است زخم شدن پشت پا به دلیل سایش کفش هنگام راه رفتن باشد. همچنین پوشیدن کفش بزرگ مطمئنا احساس ناخوشایندی خواهد داشت.

کفش زنانه

عوارض پوشیدن کفش تنگ یا گشاد

چطور کفش مناسب و راحت بخریم؟

احتمالا الان می‌خواهید بدانید کفش مناسب چه ویژگی هایی دارد و برای انتخاب و خرید یک جفت کفش راحت و خلاصی از شر عارضه های پوشیدن کفش تنگ یا گشاد، چه باید کرد؟! این سوالات ممکن است در خرید آنلاین کفش، در ذهن شما پررنگ‌تر شوند. چون در خرید آنلاین امکان پا زدن کفش وجود ندارد!

فرقی ندارد قصد دارید به صورت آنلاین و غیر حضوری کفش بخرید یا به صورت حضوری، در هر صورت اگر به نکاتی که در ادامه بیان کرده ام توجه داشته باشید موفق به خرید کفش مناسب خواهید شد؛

  1. سعی کنید کفشی که می‌خرید یا مناسب همان فصل باشد یا به اصطلاح چهار فصل باشد. مثلا برای زمستان حتما بوت یا نیم بوت مقاوم در برابر سرما با زیره ضدلغزش بخرید و برای تابستان صندل یا کفشی که قابلیت گردش هوا دارد.
  2. نه کفش تخت و فلت خوب است و نه کفش پاشنه بلند! کفش هایی که برای استفاده مداوم و روزمره می‌خرید باید کفی ضخیم یا لژ و پاشنه پهن حدودا 3 سانتی داشته باشند.
  3. توجه داشته باشید که با افزایش سن و افزایش یا کاهش وزن، سایز پا تغییر می‌کند. پس هر بار که می‌خواهید کفش بخرید سایز پایتان را مجددا اندازه بگیرید.
  4. اگر یک پای شما چند سانت بزرگ‌تر از پای دیگرتان است، کفش را متناسب با پای بزرگ‌تر انتخاب کنید.
  5. انگشتان پا باید داخل کفش به راحتی حرکت کنند!
  6. کفی داخلی کفش باید متناسب با فرم پا طراحی شده و به بالشتک پوشاننده فرورفتگی کف پا مجهز شده باشد.
  7. کفش هایی که به راحتی خم می‌شوند قطعا راحت‌تر خواهند بود.
  8. جنس رویه کفشی که برای استفاده مداوم انتخاب می‌کنید بهتر است یا چرم طبیعی باشد و یا منافذ داشته باشد. زیرا این جنس کفش ها مانع از تعریق پا و ابتلا به بیماری های پوستی می‌شوند.
کفش زنانه

8 نکته برای انتخاب کفش زنانه مناسب

راهنمای تعیین سایز پای بانوان

در خرید حضوری شما می‌توانید چد سایز کفش بپوشید و در نهایت هر کدام را که اندازه بود را انتخاب کنید. مثلا اگر اکثر کفش هایتان سایز 39 هستند، از فروشنده می‌خواهید تا سایز 39 کفش موردنظر را برای شما بیاورد و نهایتا اگر کوچک یا بزرگ بود، سایزهای دیگر را امتحان می‌کنید.

اما مشکل اصلی برای وقتی است که می‌خواهید اینترنتی کفش بخرید و امکان پا زدن آن وجود ندارد و از طرفی سایز دقیق پای‌تان را هم نمی‌دانید! در این مواقع کافیست با ترفند زیر در عرض چند ثانیه سایز پای‌تان را مشخص کنید؛

ابتدا کف پا را روی برگه کاغذی بگذارید و قسمت نوک انگشت بلندترین انگشت و پشت پاشنه پا را علامت بزنید. حالا این فاصله را با خط کش یا متر اندازه بگیرید تا طبق جدول زیر سایز کفش مناسب پای شما مشخص شود.

راهنمای تعیین سایز پا و سایز کفش

راهنمای تعیین سایز پا و سایز کفش

قالب بزرگ

قالب استاندارد

قالب کوچک

 CM23.5 = 37

 CM23 = 37

 CM21.5 = 36

 CM24.5 = 38

 CM24 = 38

 CM22.5 = 37

 CM25.5 = 39

 CM25 = 39

 CM23.5 = 38

 CM26.5 = 40

 CM26 = 40

 CM24.5 = 39

 CM25.5 = 40

سخن پایانی

حالا که با ویژگی ها و نکات مهم انتخاب و خرید کفش مناسب آشنا شدید و یاد گرفتید چطور سایز کفش مناسب پای‌تان را مشخص کنید، می‌توانید با خیال راحت هر مدل کفش و صندل که نیاز دارید را با قیمت عالی و تضمین کیفیت از فردوس آنلاین بخرید. فقط کافیست یکبار از ما خرید کنید تا مشتری دائم شوید!

 

سوالات متداول

  • انحراف انگشت شست
  • فرو رفتن ناخن در گوشت
  • عفونت های قارچی
  • میخچه
  • تاول
  • انگشت چکشی

پوشیدن کفش گشاد و بزرگ‌تر از سایز پا، به اندازه پوشیدن کفش های تنگ عارضه ندارد و تنها عارضه آن ممکن است زخم شدن پشت پا به دلیل سایش کفش هنگام راه رفتن باشد. همچنین پوشیدن کفش بزرگ مطمئنا احساس ناخوشایندی خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تصویر جدیدتر